ERC: El Ral·li d’Hongria formarà part del calendari Júnior de l’ERC

El Ral·li d’Hongria s’ha afegit als calendaris del Campionat Júnior de l’ERC1 de la FIA i del Campionat Júnior ERC3 de la FIA per a l’any 2020, acollint les penúltimes proves de tots dos campionats del 6 al 8 de novembre.

Amb seu a la ciutat de Nyíregyháza, en el nord-est del país, el Ral·li d’Hongria substitueix a l’ajornat 50è Ral·li Txec Barum Zlín en els calendaris ERC1 i ERC3 Júnior.

La inclusió del Ral·li d’Hongria significa que tots dos campionats de pilots es disputaran al llarg de cinc rondes, encara que els competidors comptaran els seus quatre millors resultats. Tres rondes es duran a terme en l’asfalt amb dos esdeveniments en la grava.

El Ral·li Hongria es va unir al Campionat Europeu de Ral·lis de la FIA per primera vegada en 2019, quan va ser seu de l’emocionant final a tres bandes del títol entre l’ex campió júnior ERC3 Chris Ingram, Alexey Lukyanuk i Łukasz Habaj.

Jean-Baptiste Ley, el coordinador d’ERC:

“Ens complau confirmar la inclusió del Ral·li d’Hongria en els calendaris ERC1 Júnior de la FIA i ERC3 Júnior de la FIA, restaurant tots dos a cinc esdeveniments però amb l’oportunitat que els pilots descomptin un resultat. Gaudim d’una sòlida associació amb el promotor del Ral·li d’Hongria, Truck Race Promotion Kft, i confiem plenament en ells i en l’ASN d’Hongria, MNASZ, per a oferir un esdeveniment de primera classe als nostres aspirants a joves pilots i els seus equips”.

Tamás Őry, el promotor del Ral·li d’Hongria:

“L’any passat va haver-hi una temporada molt emocionant en la categoria ERC Júnior. Suposo que tots recordem l’èpica batalla en la qual Chris Ingram va perdre per només 0,3 segons contra Filip Mareš. Així que vaig arribar a la decisió després de la cancel·lació del Ral·li Txec Barum Zlín que seria una gran idea portar les categories Júnior ERC al Ral·li d’Hongria. Ja volíem fer-ho l’any passat, també, però no va haver-hi oportunitat de fer-ho aquesta vegada. No obstant això, ara el promotor internacional, Eurosport Events, estava obert a la cooperació. Per part nostra, crec que és un gran èxit que puguem portar una altra sèrie d’alt nivell a Hongria, centrant-nos en la formació de la pròxima generació de pilots de ral·li”.

FIA ERC1 Júnior i FIA ERC3 Júnior calendari revisat de 2020

  • Ral·li di Roma Capitale (asfalt), 24-26 de juliol
  • Ral·li Liepāja (Letònia, grava), 14 a 16 d’agost
  • Rallye de les Açores (grava), 17-19 de setembre
  • Ral·li d’Hongria (asfalt), 6-8 de novembre
  • Ral·li Illes Canàries (asfalt), 26-28 de novembre

Actualització del Campionat Júnior ERC1 de la FIA: Els pilots menors de 28 anys a l’1 de gener de 2020 en cotxes de Rally2 elegibles, sempre que estiguin registrats en l’ERC1, per descomptat.

Actualització del Campionat Júnior ERC3 de la FIA: Per als pilots de 27 anys o menys l’1 de gener de 2020 en cotxes de Rally4 i Rally5 amb pneumàtics de control Pirelli.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share