WRC: Pirelli explica els primers test dels pneumàtics 2021

El director d’activitats de ral·lis de Pirelli, Terenzio Testoni, ha informat dels resultats positius de la primera prova dels seus pneumàtics amb especificacions 2021 per al Campionat del Món de Ral·lis de la FIA.

Andreas Mikkelsen va pilotar un Citroën C3 World Ral·li Car durant dos dies a Sardenya la setmana passada. Un dia sobre terra i un altre en asfalt van iniciar el programa de desenvolupament intensiu de Pirelli mentre es mou cap al primer d’un acord de subministrament de quatre anys als equips de constructors del WRC.

Les condicions a l’illa italiana eren típicament caloroses i seques, oferint un dur treball per al noruec i els pneumàtics.

Testoni va dir:

“Els test ens van ajudar a entendre el camí de desenvolupament per a 2021 tant en terra com en asfalt, considerant les altíssimes càrregues aerodinàmiques generades per l’última generació de World Ral·li Cars. Andreas i Anders van fer un treball perfecte i el C3 WRC va funcionar perfectament també.

“Malgrat les condicions molt caloroses i desafiadores de Sardenya, que eren exactament el que buscàvem, vam ser capacços de dur a terme tot el nostre programa de proves sense cap contratemps.

“En terra provem el pneumàtic de compost dur, amb l’objectiu de reduir el seu desgast, també el compost tou, per a entendre millor la diferència entre les dues especificacions diferents que usarem en el campionat del món del pròxim any.”

En asfalt, Pirelli va aprofundir en el desenvolupament de prototips de cautxú.

“En asfalt vam poder usar un parell de prototips diferents per a correlacionar la dinàmica del cotxe amb les demandes dels pneumàtics”, va afegir Testoni.

“El concepte dels nostres prototips inicials van demostrar tenir una bona base, la qual cosa és molt encoratjador per al futur. Ara analitzarem totes les dades que hem recollit en la nostra seu de Milà per a veure quins canvis i que podem fer per a les pròximes proves, que es realitzaran a Sardenya el mes que ve.”

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments