Volkswagen Tiguan coupé per a Europa el 2021?

Autohome.com va revelar imatges i detalls del nou coupé Tiguan que arribarà a Europa el 2021 amb el nom de Tiguan X.

Les imatges mostren la versió coupé del SUV més venut a Europa, amb els canvis més recents introduïts per la renovació promoguda per VW. El front és molt similar al que veiem, ara, a Tiguan, mentre que a la part posterior la delimitació és evident amb una barra lluminosa que connecta els llums posteriors on, curiosament, es llegeix el nom del cotxe: Tiguan X. Aquest serà el nom del model a la Xina, espera que sigui igual al Vell Continent.

Curiosament (o potser no), el Tiguan X serà el SUV més gran de la casa alemanya, ja que la base serà la mateixa que el Tiguan Allspace, és a dir, que tingui una distància entre eixos de 2,79 metres. Segons la informació del lloc web xinès, obtinguda del Ministeri d’Indústria Xinès, el Tiguan X tindrà una longitud de 4,76 metres i una amplada 1,86. És a dir, serà més gran que Allspace (4,7 metres de llarg, mentre que Tiguan té 4,49 metres).

Mecànicament, el Tiguan X assumirà la gamma que s’utilitza en el SUV de Volkswagen, amb l’addició de versions híbrides i híbrides de plug-in, és a dir, la que s’afegeix a la nova gamma Tiguan. Es diu e-Hybrid, té tracció integral i una potència de 245 CV, combinada amb un motor elèctric alimentat per una bateria de 13 kWh i una autonomia 100% elèctrica de 50 km. No s’espera que Tiguan X arribi al Vell Continent abans del 2021, si VW confirma la seva comercialització.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share