CERA: Ral·li Ourense 2020: López s’emporta un ajustat tram de qualificació

El madrileny Pepe López, al costat de Borja Rozada, ha marcat el millor temps amb el Citroën C3 R5. Ha estat el més ràpid per davant de José Antonio Suárez, segon a tan sols set dècimes dels oficials de Citroën Espanya. Suárez havia marcat el millor crono durant el shakedown, però a l’hora de la veritat López ha estat el més ràpid.

Tercers, no tan ràpids com els dos de davant, però amb un bon crono, han estat Iván Ares i David Vázquez. Han finalitzat a un segon i mig del millor registre amb el Hyundai i20 R5. Segur que hi ha guerra amb aquests cotxes i grans pilots.

Alberto Monarri ha estat quart, més despenjat dels tres primers, en una situació diferent, encara en període d’adaptació amb el Citroën C3 R5. Juntament amb Alberto Chamorro, han acabat a sis segons. Els Suzuki Swift R4lly S, per la seva banda, han finalitzat darrere del madrileny de Citroën. La diferència entre Joan Vinyes -cinquè- i Javier Pardo -sisè- ha estat mínima, només quatre dècimes!

Demà veurem com evolucionen les coses però es preveu una bona lluita.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments