FÓRMULA 1: Portimao, Imola i Nurburgring al calendari 2020

La F1 tornarà a Portugal per primera vegada des de 1996 després que s’afegís les carreres a Portimao i en els circuits d’Imola i Nurburgring al calendari de l’any 2020.

El Circuit Internacional de l’Algarve a Portimao serà la seu del Gran Premi de Portugal – la seva primera cursa de F1 – de l’23 a l’25 d’octubre, dues setmanes després del Gran Premi Eifel a Nürburgring, Alemanya.

I una setmana després d’aquesta històrica cursa a Portugal, el Circuit d’Enzo i Dino Ferrari a Imola ressonarà amb el so dels motors de F1 per al Gran Premi d’Emilia Romagna, que serà un esdeveniment de dos dies. El mateix format de cap de setmana d’Imola encara no ha estat acordat, però s’espera que hi hagi només una sessió de pràctica abans de la qualificació i la carrera.

L’anunci eleva a 13 el nombre de carreres en el programa de 2020, amb 10 carreres – incloent una nova carrera a Mugello – prèviament anunciada. Com s’ha dit anteriorment, la Fórmula 1 espera que la temporada revisada de 2020 tingui entre 15 i 18 carreres, que acabaran a la regió de l’Orient Mitjà al desembre.

Els detalls finals del calendari es donaran a conèixer en les pròximes setmanes, però a causa de l’actual pandèmia de Covid-19, a les restriccions locals i a la importància de mantenir segures les comunitats i el personal, la Fórmula 1 ha confirmat que no serà possible córrer al Brasil, EUA, Mèxic i Canadà aquesta temporada.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share