CERA: Ral·li Ourense 2020: Pepe López s’emporta una gran batalla amb Suárez

El pilot del Citroën Rallye Team i el seu navegant, Borja Rozada, han repetit avui triomf al Ral·li Ourense Termal, proclamant-se així, a bord del seu Citroën C3 R5, vencedors de la primera de les set cites previstes per al CERA 2020. Un certamen que van guanyar l’any passat, a què han tornat aquest cap de setmana amb el número 1, inaugurant la temporada amb magnificència.

El duet madrileny s’ha adjudicat també la bonificació extra (3 punts) de el TC Plus, el vuitè i últim del rutòmetre, on José Antonio Suárez, líder de la prova gallega fins a la penúltima especial, ha patit una punxada a la roda davantera esquerra, havent de parar en ple tram per substituir el pneumàtic danyat. Un contratemps que ha relegat finalment a l’asturià i el seu copilot, Alberto Iglesias, fins a la quarta plaça final.

Iván Ares i David Vázquez han escalat una posició, per tant, en els quilòmetres finals, estrenant el seu nou Hyundai i20 R5 com a segons classificats, davant del Citroën C3 R5 amb el qual han competit per primera vegada Alberto Monarri i Alberto Chamorro, propietaris d’un inesperat podi en el seu debut al volant del vehicle francès.

Iago Caamaño i José Alberto Rodríguez, habituals del ertamen autonòmic, han finalitzat cinquens, seguits de Javier Pardo i Adrián Pérez, que han completat en sisè lloc el seu debut sobre asfalt amb el nou Suzuki Swift R4LLY S.

Diego Félix i Raquel Rodríguez han inaugurat el seu caseller de victòries, davant dels seus rivals, entre els participants de la Copa Suzuki Swift. José Calvar i Eva Costes han efectuat la primera participació a nivell nacional del Peugeot 208 Ral·li 4, acabant dotzens de la general. Luis Aragonés i Julio Rodríguez han cobert també la totalitat de la prova en l’estrena del Renault Clio Ral·li 5, que protagonitzarà a partir de setembre el nou Clio Trophy Spain.

CLASSIFICACIÓ 53 RALLYE ORENSE TERMAL:
1º- Pepe López / Borja Rozada (Citroën C3 R5), 1: 14: 15.7
2º- Iván Ares / David Vázquez (Hyundai i20 R5), a 58.6
3º- Alberto Monarri / Alberto Chamorro (Citroën C3 R5), a 2: 01.1
4º- José Antonio Suárez / Alberto Iglesias (Skoda Fabia R5), a 2: 30.1
5º- Iago Caamaño / José Alberto Rodríguez (Ford Fiesta R5), a 3: 37.4

CLASSIFICACIÓ CERA TERRA Mundis 2020:
1º- Pepe López, 38 punts
2º- Iván Ares, 32 punts
3º- Alberto Monarri, 28 punts
4º- José Antonio Suárez, 25 punts
5º- Iago Caamaño, 23 punts

CALENDARI CERA TERRA Mundis 2020
Ral·li Orense Termal (24-25 de juliol)
Ral·li de Ferrol Suzuki (21-22 d’agost)
Ral·li Blendio Princesa d’Astúries-Ciutat d’Oviedo (11-12 de setembre)
Ral·li Vila de Llanes (2-3 d’octubre)
RallyRACC Catalunya-Costa Daurada (23-24 d’octubre)
Ral·li La Nucia (6-7 de novembre)
Ral·li Illes Canàries (27-28 de novembre)
Ral·li Comunitat de Madrid-RACE (11-12 de desembre) *

  • Sense puntuació

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments