TURISMES: GT WORLD CHALLENGE EUROPE: IMOLA 2020: Victòria dels Audi R8 de l’equip belga Audi Club WRT

L’equip belga Audi Club WRT va guanyar en l’obertura de la GT World Challenge Europe Endurance Cup que va tenir lloc el passat cap de setmana a Imola. Els homes Audi R8 LMS # 31 Mirko Bortolotti, Kelvin van der Linde i Matthieu Vaxiviere van tenir una cursa perfecta a la històrica pista italiana.

Al darrere, una bona lluita pel podi i una gran final, amb Mathieu Jaminet (# 12 GPX Racing Porsche) a una forta pressió de AKKA ASP # 88 de Felipe Fraga. Tot i això, el brasiler també es va sotmetre a pressió, ja que Dries Vanthoor (# 32 Audi Club Team WRT) es va enganxar a la part posterior del Mercedes-AMG # 88 creant una lluita per al segon lloc.

I tot va acabar en benefici per a Jaminet, ja que Fraga va haver de defensar-se d’un Vanthoor molt decidit a les darreres voltes. L’home de Porsche va creuar la línia en el segon lloc, completant una bona actuació des del número 12, mentre que el Mercedes-AMG # 88 va ocupar el lloc final del podi, per davant del WRT Audi # 32.

La classe Silver Cup la va guanyar la Lamborghini Barwell Motorsport # 78, dirigida per Patrick Kujala, Alex MacDowall i Frederik Schandorff, que va sortir com a competidor seriós durant la segona meitat de la cursa i va prendre el lideratge després d’una col·lisió entre els rivals de la classe Garage 59 (# 159 Aston Martin) i Tech 1 Racing (# 15 Lexus). El Garage 59 va ser el guanyador de Pro-Am, ja que el #188 Aston Martin va acabar en un bon 14è lloc general.

1. Kelvin van der Linde, Mirko Bortolotti, Matthieu Vaxiviere Belgian Audi Club Team WRT Audi R8 LMS GT3 1:42.646 86
  2. Matt Campbell, Patrick Pilet, Mathieu Jaminet GPX Racing Porsche 911 GT3-R (991.II) 1:43.026 86 3.428
  3. Raffaele Marciello, Timur Boguslavskiy, Felipe Fraga AKKA ASP Mercedes-AMG GT3 1:42.494 86 4.754
  4. Dries Vanthoor, Christopher Mies, Charles Weerts Belgian Audi Club Team WRT Audi R8 LMS GT3 1:43.209 86 5.109
  5. Markus Winkelhock, Dorian Boccolacci, Christopher Haase Sainteloc Racing Audi R8 LMS GT3 1:43.334 86 9.403