Nou Classe S de Mercedes-Benz el primer cotxe amb airbags darrera

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Mercedes-Benz està revelant detalls de la seva nova classe S, amb la qual la marca pretén agafar el segment de models de luxe.

Una de les novetats d’aquest model executiu serà l’innovador airbag per a passatgers als seients posteriors, passant a la producció una altra tecnologia que s’ha desenvolupat al capítol de seguretat.

Amb la revelació prevista per al setembre, la nova classe S pretén ser la més tecnològica, però també la més segura, oferint no només nous avenços en la conducció autònoma, sinó també amb la transposició a la producció en sèrie de un nou airbag per als ocupants dels seients posteriors, en combinació amb el Pre-Safe Impulse Side. Aquest sistema interacciona amb la suspensió d’aire Active Body Control i, gràcies a sensors i radars, és capaç de detectar la imminència d’un impacte lateral, omplint no només els coixins d’aire del seient per “empènyer” els passatgers cap al centre del vehicle, sinó que aixecant també el cos de manera que la col·lisió es produeixi en punts més rígids del vehicle.

Pel que fa als airbags en particular, la marca alemanya explica que l’aplicació d’aquest dispositiu de seguretat darrere va obligar a un nou concepte que vagi més enllà del que s’utilitza als seients davanters, principalment perquè s’ha d’adaptar, per exemple, als seients per a nadons.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments