WRC: Ogier en converses amb Toyota per allargar un any més el seu contracte

El sis vegades campió del món planejava retirar-se a la fi de 2020. No obstant això, va dir a principis d’aquest mes que la temporada escurçada pel Coronavirus no era la forma en què volia deixar-lo i que començaria converses amb el Toyota Gazoo Racing per a afegir un altre any al seu contracte.

«Enguany és complicat, així que planejo fer una temporada més. Actualment tinc un contracte d’un any, però hem començat a parlar d’això amb l’equip.»

Encara que no s’ha fet cap anunci formal, el director de l’equip Toyota, Tommi Mäkinen, ha deixat clar anteriorment el seu desig de mantenir a l’actual líder del campionat amb un Yaris fins a l’any 2021.

Rich Millener, excap de Ogier en M-Sport Ford, va dir que el francès continuarà sent un referent si contínua en el WRC.

«L’esport necessita pilots com Séb», diu Millener. Ell és aquest artista de referència. Quan obtens un resultat contra algú com ell, llavors te l’has guanyat de veritat. Al mateix temps, és millor per a l’esport tenir el major nombre possible de pilots d’alt nivell. El que no volem és que dominin menys esportistes.

«Vam treballar amb ell durant dos anys i vam tenir molt d’èxit. És un bon tipus i el WRC necessita gent com ell i a Julien [Ingrassia, copilot].»

El pilot de Hyundai Motorsport, Thierry Neuville, que ha acabat segon en quatre temporades del WRC, es va fer ressò d’aquests sentiments.

«Definitivament és una cosa bona per al campionat i per a ell. Seria la decisió correcta quedar-se, no vols acabar la teva carrera en una temporada com aquesta. Necessitem noms com Séb. És una notícia molt positiva per al campionat».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments