Kia es llença a l’elèctric i ja prepara un cotxe per al 2021

Els primers resultats de Kia tenen un pla molt ambiciós i costós (més de 15.000 milions d’euros d’inversió) per convertir-se en una marca productora de vehicles 100% elèctrics.

Encara sense nom, el nou model 100% elèctric forma part dels 11 models elèctrics que Kia llançarà en els propers cinc anys dins de l’estratègia «Pla S». Aquest model capturat en proves per Autocar, s’uneix a Soul EV i e-Niro, tots dos basats en models amb motors de combustió interna.

El camuflatge impedeix percebre l’estil del nou model que, sabem, és un «germà» de la Hyundai 45. Utilitzen la mateixa plataforma en format «skate», tenen un interior que maximitza la llibertat que ofereix la motorització elèctrica i un abast que pot arribar als 500 km, però Kia vol que aquest valor arribi als 800 km. Kia diu que el model es podrà recarregar en menys de 20 minuts gràcies a un carregador de 800 volts, tot i que els derivats d’aquest model es conformen amb una versió carregada de 400 volts.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments