Nou Volkswagen Golf 8 R-Line

  • La renovada graella central sobredimensionada i el distintiu Face Light creen un frontal únic que accentua el marcat caràcter esportiu del model
  • El R-Line es basa en l’acabat Style i ofereix nombrosos equipaments específics, com els seients esportius tipus “Bucket”, volant esportiu multifunció i fars LED Performance amb llum de corba
  • Els equipaments opcionals d’alta gamma inclouen fars intel·ligents LED Matrix IQ.Light o el sistema de so Harman Kardon amb 9 altaveus i subwoofer
  • Golf 8: sistemes d’última generació, tecnologia Car2X i la gamma de motors més sostenible de Volkswagen, tot això amb el més pur ADN Golf

Després de l’arribada de l’esperada nova generació del cotxe més emblemàtic de la marca Volkswagen, el fabricant alemany llança ara el Golf R-Line, l’acabat esportiu del best seller. Per si el seu característic disseny exterior no fos suficient per a ressaltar el seu dinamisme, aquest acabat inclou nombrosos equipaments específics que accentuen el marcat caràcter esportiu d’aquest Golf, que reuneix a més totes les característiques de la vuitena generació.

L’element visual més recognoscible i impactant de l’acabat R-Line és sens dubte la renovada graella central sobredimensionada, que li atorga al frontal un aspecte distintiu. Inclou a més el Face Light, un exclusiva i prima tira lluminosa de Leds que recorre el frontal del cotxe a l’altura del logo de Volkswagen, unint els dos fars davanters i actuant com a element diferenciador.

A més d’un disseny exterior específic, el R-Line destaca per la seva oferta d’equipaments que subratllen l’esportivitat del model. Basat en l’acabat Style del Golf 8, inclou a més seients esportius amb reposacaps integrats de tipus «Bucket», un volant esportiu multifunció de cuir amb controls tàctils, fars LED Performance amb llum de corba i tren de rodatge esportiu, a més d’un disseny interior amb acabat R-Line, pedals d’acer inoxidable raspallat i insercions decoratives en tauler d’instruments.

Opcionalment, també és possible triar entre dos paquets d’equipaments d’alta gamma. El paquet Visió ofereix fars intel·ligents LED Matrix IQ.Light amb Dynamic Light Assist, mentre que el paquet Confort ve amb l’avançat sistema de so Harman Kardon de 480 W, amb 9 altaveus i subwoofer, a més del sistema de tancament i arrencada sense clau Keyless Advanced.

Malgrat les seves diferències, el Golf R-Line conserva tots els elements característics del més pur ADN Golf, i ofereix un interior revolucionari a l’altura de la vuitena generació. Completament digitalitzat, compta amb sistemes d’última generació, com el Travel Assist o la DSG electrònica amb tecnologia shift-by-wire, i la revolucionària tecnologia Car2X, que permet intercanviar informació amb altres vehicles i infraestructures. Tot això en un model propulsat per la gamma de motors convencionals més sostenible de la història de Volkswagen.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments