RAL·LIS: La família McRae ja té nou successor

Max McRae, la següent generació d’una de les famílies més famoses del mundial de ral·lis, ha arribat als trams.

El jove de 16 anys nascut a Escòcia i origen australià va competir en el WA Bakers Hill Sprint en carreteres pròximes a les utilitzades en el Ral·li d’Austràlia, amb seu en Perth, fins a 2006, i rodava en quart lloc de la seva classe abans que el seu Ford Festa ST sucumbís a un problema de transmissió.

Malgrat no haver competit mai abans en carreteres de terra, el fill de Alister i nebot de Colin McRae es va posar immediatament en marxa per a rodar de gom a gom amb un cotxe amb plaques de novençà.

Després del seu abandó en el TC5, Max va dir que la seva prioritat era arribar al fons del problema.

«Va ser realment genial començar a competir en terra. Havia estat esperant aquest moment durant molt de temps i va ser bonic començar. Les dues primeres especials van ser genials i estàvem corrent bé.

«El tercer tram també va anar bé, però després vaig sentir que el cotxe va començar a engarrotar-se a la roda davantera esquerra. Sortim de l’especial i canviem l’eix, però feia molt de soroll en entrar en la cinquena especial, crec que alguna cosa es va danyar en el diferencial. Ens vam parar en lloc de fer més danys.

«Ara hem donat un cop d’ull al cotxe, farem algunes proves per a esbrinar què va causar el problema i com l’arreglem i si el podem fer més ràpid».

El pare Alister estava impressionat amb el debut del seu fill.

«Ho va fer bé. És bo tenir aquest primer esdeveniment per a sumar experiència, bo, tal vegada no va durar tant com esperàvem, però arreglarem el cotxe i sortirem de nou i veurem com ens va.»

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments