Renovació total del nou Cupra Ateca 2020

El renovat Cupra Ateca obté un renovat estil exterior, l’actualització del sistema d’informació i entreteniment amb una pantalla de 9,2 polzades, nous sistemes d’ajuda a la conducció i nous volants i seients específics Cupra.

El Cupra Ateca va ser el primer vehicle llançat sota la marca Cupra, que va resultar en una proposta única al mercat, el SUV fora del segment Premium amb els millors nivells de rendiment. Ara, totes aquestes característiques s’han reforçat per oferir una proposta encara més elevada.

Una llista extensa de nous elements i millores forma part de les novetats de l’edició 2020. Un punt clau en els arguments de la Cupra Ateca són els equipaments estàndard farcits, incloent els seients esportius com “bacquet”, rodes d’aliatge de 19 polzades, Suspensió DCC amb amortidors de fermesa variable i direcció progressiva.

A més, té una llista variada d’opcions com la nova oferta de llandes d’aliatge de diferents colors, un nou volant esportiu amb botó d’arrencada del motor integrat i selecció del mode de conducció Cupra, frens de marca Brembo i sistema d’escapament del fabricant Akrapovič, entre altres elements.

El rendiment és similar al motor 2.0 TSI amb 300 CV i 400 Nm de parella és el mateix que la transmissió DSG de doble embrague de set velocitats. També cal destacar el sistema de tracció integral de 4Drive i el sistema de control de xassís dinàmic (DCC), que canvia automàticament la fermesa dels amortidors a l’instant i en funció de les condicions de tracció o mitjançant el comandament del conductor, permetent als clients ajustar-se. les característiques del comportament del vehicle segons les seves necessitats.

Cupra Ateca integra diversos sistemes d’assistència a la conducció per assegurar la prevenció d’accidents. El nou model garanteix un alt nivell de connectivitat que ajudarà els clients a estar al corrent de tot, gràcies a l’accés tant a través del sistema d’infotrenament interior com a través dels serveis en línia específics del vehicle, accessibles mitjançant la targeta SIM integrada.

El Cupra Ateca mesura 4.386 mm de llargada (10 mm més respecte a la generació anterior pel nou disseny dels para-xocs), amb una distància entre eixos de 2.630 mm, 1.599 mm d’alçada (-2 mm) i 1.841 mm. amplada. Les vies anteriors i posteriors mesuren 1.575 mm i 1.549 mm, respectivament.

Els discs frontals ventilats i perforats de 340 mm (370 mm en el cas dels frens Brembo) es combinen amb quatre pinces de coure, seguides de discos de 310 mm i pinces convencionals.

El frontal ha estat redissenyat per xocs, així com nous fars LED complet. La graella superior amb un patró de bresca té el logotip de Cupra al centre i el marc està acabat en alumini enfosquit, mentre que la reixa amb les boires s’encén a cada extrem en nínxols específics. A la part posterior apareixen els fanals posteriors amb indicadors de direcció dinàmics que ofereixen informació més clara sobre la direcció que seguirà el vehicle. Els quatre tailpipes afegeixen el detall definitiu que reforça la posició de Cupra Ateca com a SUV esportiu.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share