Porsche Digital obre una oficina a Barcelona

Amb una nova oficina a Barcelona, la filial digital de Porsche AG està ampliant la seva xarxa internacional per al desenvolupament de models de negoci digitals. Se centrarà en la contínua expansió, desenvolupament i implementació dels serveis d’atenció al client en línia, tant existents com nous, i en solucions d’alta tecnologia en el sector de l’automoció.

La ubicació a Barcelona està operada conjuntament per Porsche Digital juntament amb la filial de SEAT:CODE. Els equips de totes dues empreses estan formats per caps de producte, desenvolupadors de programari, experts en tecnologia i dissenyadors de UX. En el futur, desenvoluparan i implementaran projectes digitals en estreta col·laboració.

«Estem molt contents d’ampliar la nostra xarxa internacional juntament amb SEAT:CODE», diu Stefan Zerweck, Director d’Operacions de Porsche Digital. «El nostre objectiu és explotar de manera estratègica i proactiva les oportunitats de la digitalització per a Porsche. Per tant, el desenvolupament i l’expansió d’un ecosistema d’innovació global són essencials. A Barcelona, veiem una gran oportunitat per a atreure més talent a la nostra organització».

Barcelona és un dels majors focus d’innovació d’Europa i és coneguda per la seva excepcional tecnologia i el seu panorama de desenvolupament. La ubicació de Porsche Digital i SEAT:CODE està prevista que s’ampliï significativament en els pròxims anys. A la fi de 2020, s’espera que al voltant de 30 empleats treballin en el centre de la ciutat.

Sebastian Grams, Director d’Informació de Seat i membre del Consell d’Administració de SEAT:CODE, assenyala que «SEAT:CODE és la nostra ‘màquina digital’ per a crear productes i solucions digitals per a SEAT i per al Grup Volkswagen». El treball conjunt amb Porsche Digital ens permetrà compartir coneixements, col·laboració i treball en equip».

Uns 160 empleats treballen en set llocs del món

Porsche Digital és la forja tecnològica i digital del fabricant de cotxes esportius amb seu en Zuffenhausen. La seva tasca central és trobar i escalar nous models de negoci digitals i optimitzar els productes existents. Per a això, la filial de propietat exclusiva de Porsche AG desenvolupa productes i serveis digitals, dissenya solucions industrials tecnològicament excel·lents i és un catalitzador impulsor de l’ecosistema digital.

Incloent la nova oficina de Barcelona, tres emplaçaments a Europa i altres quatre oficines a Israel, la Xina i els Estats Units formen la xarxa d’innovació global de Porsche Digital. Els centres de desenvolupament digital es troben en Ludwigsburg, Berlín, Tel Aviv, Xangai, Atlanta i Silicon Valley.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments