FÓRMULA 1: YouTube retransmetrà gratis el GP Eifel 2020 a Nurburgring en alguns països d’Europa

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Per primera vegada en la història, els afeccionats d’alguns països europeus tindran l’oportunitat de veure un Gran Premi de Fórmula 1 de manera gratuïta a través de YouTube, incloent, des dels entrenaments, fins a la classificació, i tota l’acció del dia de la carrera en viu des de Nurburgring del 9 a l’11 d’octubre.

L’acció veurà la llum en el Gran Premi Eifel a Alemanya en el canal de Fórmula 1 de YouTube en territoris europeus seleccionats el diumenge 11 d’octubre de 2020. Els afeccionats podran veure la carrera, en viu i gratis, en set mercats europeus, incloent: Alemanya, Suïssa, Holanda, Bèlgica, Noruega, Suècia i Dinamarca. L’acord també proporciona a YouTube contingut addicional com a vistes prèvies de la carrera, aspectes destacats i anàlisis.

Aquesta associació única es basa en la relació increïblement sòlida que la Fórmula 1 i YouTube han establert en els últims anys, incloent continguts més rics i atractius com a resums més llargs dels moments més destacats, moments radiofònics dels millors pilots i equips, i anàlisis d’experts. Tot això ha impulsat el creixement de l’audiència en un 130% interanual.

YouTube ha proporcionant als fans contingut d’alta qualitat i atractiu, incloent peces del perfil dels pilots, reportatges entre bastidors, entreviste, podcast i molt més. A mesura que la gent passa més temps a casa, estem veient un canvi cap a la visualització en streaming, juntament amb un creixement significatiu en YouTube: El temps de visualització de contingut en viu en les pantalles de TV a nivell mundial ha augmentat en més de 250% (11 de març – 10 d’abril, YoY).

Aquesta associació presenta un moment únic perquè les marques arribin als fanàtics dels esports en YouTube. Els anunciants poden comprar l’inventari d’anuncis en viu del Gran Premi d’Alemanya, en un o diversos mercats, juntament amb el ric contingut en tot el canal de F1 de YouTube.

Els pilots de Fórmula 1 també han trobat una llar en YouTube com a creadors. Pilots com Nico Rosberg, Max Verstappen i Lando Norris pugen regularment vídeos als seus canals, donant als fans una visió pròxima i personal de les seves vides.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments