FÓRMULA 1: Récord i pole per a Hamilton al GP de Gran Bretanya 2020

Lewis Hamilton ha aconseguit una nova pole position en el Gran Premi de la Gran Bretanya de Fórmula 1. El de Mercedes va aconseguir establir un nou rècord a Silverstone per aconseguir la primera posició des de la primera de les dues proves de casa. Valtteri Bottas començarà segon i Max Verstappen tercer.

Q1


Mercedes va mostrar immediatament la seva superioritat, i Bottas va usar només un conjunt de pneumàtics per vèncer a Hamilton per 99 mil·lèsimes, i Verstappen tercer als 0.314. En la lluita per evitar l’eliminació, no hi va haver cap novetat important respecte a les rondes anteriors. Els Haas de Kevin Magnussen i Romain Grosjean i l’Alfa Romeo d’Antoinio Giovinazzi i Kimi Räikkönen van tindre moltes dificultats i no van evitar quedar-se fora, així com Nicholas Latifi (Williams) que va ser l’últim. George Russell (Williams) va obtenir una nova presència a la Q2, on Lando Norris (McLaren) va arribar a l’últim lloc, quedant 15è a la Q1, amb poc més de tres dècimes per davant de Magnussen.

Durant la Q2 hi va haver dues grans sorpreses: Alexander Albon (Red Bull) no va poder classificar-se en la 12a posició per darrere de Pierre Gasly (AlphaTauri), que es va quedar amb Lance Stroll (Racing Point). El seu col·lega, Nico Hülkenberg, també va quedar fora. La mateixa sort van tenir Daniil Kvyat (AlphaTauri) i Russell, els dos 14 i 15. Al capdavant, Bottas era 0,332 més ràpid que Hamilton. El britànic va protagonitzar una sortida que deixava grava a la pista, que va provocar banderes vermelles per netejar l’asfalt.

Q3

Després de l’ensurt al final de la Q2, Hamilton es va fer més fort en Q3 per prendre el lideratge 0.150 per davant de Bottas. A l’última volta, Stroll no va millorar i va quedar relegat a la sisena posició, ja que Leclerc va avançar a la quarta i Lando Norris (McLaren) a la cinquena. Hamilton va millorar encara més el seu rècord per aconseguir la pole position amb una volta rècord (1m24.303s), superant a Bottas per 0.313s. Verstappen va mantenir la tercera posició. Daniel Ricciardo i Esteban Ocon van portar el Renault a vuitè i novè, mentre que Vettel va perdre la seva última volta superant els límits de la pista i va quedar relegat a la desena.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share