DTM: Müller guanya la primera cursa de 2020 a Spa

Nico Müller guanya l’inici de la temporada del DTM a Spa-Francorchamps. Amb una gran conducció en les etapes inicials i una intel·ligent gestió en la segona meitat de la carrera, el pilot d’Audi es va assegurar una emotiva victòria. Müller, que va concloure la temporada 2019 com a subcampió de la classificació de pilots, també es va posar al capdavant dels primers punts. El campió defensor René Rast (GER, Audi) va acabar en cinquè lloc en virtut d’una estratègia de dues parades, havent protagonitzat un entretingut duel amb Müller a través de la llegendària secció de “Eau Rouge” i “Raidillon” en les primeres etapes de la carrera.

Dos pilots de les files d’Audi van completar el podi després de grans esforços de recuperació: Jamie Green (GBR) va pujar des de l’onzè lloc de la graella per a acabar segon després de degradar a Loïc Duval a tercer en una emocionant batalla. Duval havia començat la primera carrera de la temporada del DTM des de la quarta fila de la graella.

EL DUO AUSTRÍAC ACABA COM ELS MILLORS PILOTS DE BMW

Philipp Eng i Lucas Auer han tingut en les seves actuacions els millors resultats per a BMW. El debut de Robert Kubica (POL) ha estat bo acabant en la 14a posició.

DECLARACIONS

“Just al principi de la carrera, va haver-hi una situació emocionant amb René Rast en Eau Rouge, alguna cosa que no havia planejat realment, però per sort, em va deixar suficient espai. Me les vaig arreglar per a mantenir els pneumàtics vius per a la primera etapa de la cursa. La segona etapa va ser molt difícil per a mi, estava bastant sol. Em llevo el barret davant els nois, el cotxe era fantàstic, la preparació era simplement genial! Sempre és emocionant guanyar una carrera, especialment el primer d’agost, que és el dia nacional a Suïssa.”

Nico Müller, Audi, guanyador

“El meu començament no va ser molt bo, gairebé em vaig estancar. Després va ser qüestió de triar el meu camí per a recuperar llocs. Aquesta va ser una de les meves carreres més agradables en el DTM. El meu cotxe va ser un plaer de conduir, va ser molt divertit. Normalment, ajuda a aconseguir alguns punts al principi de la temporada. No m’he assegut en un cotxe de carreres des d’octubre, així que és un alleujament estar de tornada on crec que hauria d’estar”.

Jamie Green, Audi, 2n lloc

“La carrera va ser bastant bona. Vaig lluitar amb l’embragatge en la sortida. Quan els altres van començar a lluitar, vaig poder avançar i recuperar posicions. Després de la parada, vaig tractar de manejar els meus pneumàtics i esperar que uns altres s’involucressin en les batalles, la qual cosa alguns van fer, com Mike Rockenfeller, René Rast i Robin Frijns. En les etapes finals, jo estava lluitant per mi mateix, la qual cosa va permetre que Jamie m’avancés. El tercer lloc és un bon resultat, també per a l’equip”.

Loïc Duval, Audi, tercer classificat

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share