F1 en Català: Crònica GP de la Gran Bretanya 2020

La cursa. Primer de tot hem de fer la menció del pobre Hülkenberg que havia de córrer aquesta cursa en el lloc de Pérez que no pot per Covid, i ha tingut la mala sort que el cotxe no ha pogut ni fer la sortida.

Sempre ens queixem de circuits com el de Singapur, un circuit que costa avançar i que els cotxes acaben fent un trenet sense gaires oportunitats de guanyar alguna posició i rascar alguns punts que poden ser importants. Però la veritable realitat d’aquest mundial és que els Mercedes estan a una altra galàxia, i el Red Bull de Max fa el que pot per no perdre l’estela de les fletxes negres (el color que porten aquest any en contra del racisme), mentre que els Ferraris no tenen motor aquest any per poder plantar cara ni als cotxes de la zona mitja.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share