FÓRMULA 1: El GP d’Imola 2020 tindrà un nou format reduït

La Fórmula 1 ha confirmat aquest dimarts el programa oficial del GP Emilia Romana. Ja se sabia que seria molt diferent de l’habitual, tenint en compte que es va anunciar que seria només dos dies, però ara tenim detalls.

La ronda prevista per al 31 d’octubre i l’1 de novembre a Imola tindrà una única sessió d’entrenament lliures, el dissabte al matí (de 10:00 a 11:30 hores). La classificació serà el mateix dia a les 14:00 i la prova el diumenge a les 13:10.

Aquest és un repte addicional per als equips i els pilots, que només tindran un entrenament lliure per adaptar-se i configurar els cotxes en una pista que gairebé no coneixen, en un nou format.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share