CERA: El nou Audi A1 R4 d’ASM al Ral·li de Ferrol 2020

El 51è Ral·li de Ferrol comptarà amb diferents models Rally2-Kit (també anomenat R4 FIA). L’equip ASM Motorsport s’enfrontarà per primera vegada als Swift R4LLY S de l’equip oficial amb el seu nou Audi A1, que estarà pilotat pel francès David Gandelli, que debutarà així en el Campionat d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt.

El Ral·li de Terra Solsonès va suposar una de les primeres cites després del Estat d’Alarma i la quarantena, una prova en la qual també va tenir lloc l’estrena del primer Audi A1 R4 fabricat per ASM Mortorsport. El pilot David Gandelli feia els primers passos amb el cotxe en la seva primera participació amb un model de tracció total, després de competir durant diverses temporades amb un Fiesta R2T a França.

El pilot francès no ho tindrà gens fàcil en una prova molt complicada i amb l’equip Suzuki oficial al complet. Veurem on ASM Motorsport ha portat el seu nou cotxe.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments