FÓRMULA 1: GP al Circuit de Barcelona-Catalunya: Lliures 1: Mercedes en un altre planeta

Valtteri Bottas va liderar la sessió inaugural a Barcelona davant del líder del campionat, Lewis Hamilton, amb Max Verstappen (Red Bull) a gaire bé un segon.

Amb els pneumàtics tous, Mercedes va establir les millors marques, sent els únics en entrar en els 1m16. Bona part d’aquest FP1 tenia Mercedes al capdavant. Bottas va marcar la volta més ràpida en 16.0785, poc després de la meitat de la sessió, superant Hamilton per 39 mil·lèsimes.

En tercer lloc va quedar Verstappen a 0.939s. El Ferrari de Charles Leclerc i Sebastian Vettel van quedar quart i cinquè per tancar els cinc primers llocs, tots dos a més d’un segon del líder. Romain Grosjean va portar el seu Haas a un sòlid sisè lloc, amb Sergio Pérez (Racing Point) setè a la pista.

Alexander Albon (Red Bull) va arribar en vuitè lloc amb alguns problemes en el seu RB16. No hi va haver incidents importants, solament Roy Nissany, que va realitzar una virolla sense conseqüències importants. L’israelià va fer el seu debut oficial per Williams i va quedar 20è.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments