FÓRMULA 1: GP al Circuit de Barcelona-Catalunya: Pole 92 per a Hamilton

Lewis Hamilton partirà de la pole position al GP d’Espanya de F1. Mercedes va tornar a ser superior a la classificació aquesta tarda a Barcelona amb un nou doblet, tal com ja ho havien fet als entrenaments lliures. Al final, el britànic va superar Valtteri Bottas per 59 mil·lèsimes. Max Verstappen va ser tercer.

A la Q1 es van quedar fora els Haas de Kevin Magnussen i Romain Grosjean (que després de formar part de la formació, no van superar el 17è lloc), Williams de George Russell i Nicholas Latifi i Alfa Romeo, Antonio Giovinazzi, el darrer classificat .

Va ser en la Q2, en què el més destacat va ser a l’eliminació de Sebastian Vettel (Ferrari), relegat a l’onzè lloc després d’una millora de Pierre Gasly (AlphaTauri) sobre la botzina. També es van eliminar Daniil Kvyat (AlphaTauri), els homes de Renault, Daniel Ricciardo, Esteban Ocon i Räikkönen, que es trobava entre els dos cotxes francesos.

Avla Q3, les Mercedes eren imparables, sent les úniques a entrar en el 1m15s. Hamilton va completar la millor volta en 1’15.584 i va vèncer Bottas per 0.059s. Max Verstappen (Red Bull) es va confirmar com el principal rival de Mercedes amb el tercer millor temps, a 0.709s. Sergio Pérez i Lance Stroll van tancar els cinc primers llocs davant el Red Bull d’Alexander Albon. Sainz va ser setè i Lando Norris (McLaren) vuitè, Charles Leclerc novè com a millor Ferrari i Gasly desè.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share