FÓRMULA 1 EN CATALÀ: Crònica GP d’Espanya: Bayern de Hamilton

Que no sigui l’última.  Com ja sabeu el GP al Circuit fa anys que està amenaçat. En Merlos escrivia aquesta setmana a l’Ara que podria ser l’últim, però si ho fos, seria una llàstima per dues raons. Una, la falta de públic, tants socis i aficionats del motor que hi hem passat calor, fred, pluja, vent i el que fes falta per tal de veure-hi competicions “a casa”. Ens podem queixar, podem renegar, podem dir que les curses son avorrides però coi, és el nostre circuit.


La segona raó seria la poca lluita al capdavant, on Lewis Hamilton ha fet una nova demostració de força que l’acosta al setè campionat. De fet el títol de la crònica, als que som culers, ens fa una mica de mal recordant el que va passar divendres, però es que en Lewis ha sigut molt superior avui, i caldrà que els rivals, com el Barça, s’ho repensin molt si volen tornar a vèncer.Tant de bo es pugui tornar a viure la Fórmula 1 a Catalunya i amb públic molts més anys.

SEGUIR LLEGINT

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share