FÓRMULA 1: El nou Acord de la Concòrdia ha estat firmat

La Fórmula 1 ha anunciat que els 10 equips han acceptat el nou Acord de la Concòrdia, que estableix les condicions en què els equips competiran en F1 fins al 2025.

Ferrari, Williams i McLaren anunciaren que havien signat el dimarts a la tarda, amb F1 confirmant que els set equips restants també havien acordat els nous termes el dimecres al matí.

Una declaració de la Fórmula 1 deia:

«L’acord garantirà el futur sostenible a llarg termini per a la Fórmula 1 i combinat amb els nous reglaments, anunciats a l’octubre de 2019 que entraran en vigor en 2022, reduirà les despeses financeres, ajudant a igualar el terreny de joc.

«Amb carreres més properes atraurem més fans al nostre esport, hi guanyarà cada equip, i això farà que la Fórmula 1 tingui creixement global. «

Chase Carey, president de F1 i CEO de F1, va dir:

«Aquest any ha estat sense precedents per al món i estem orgullosos que la Fórmula 1 s’hagi unit en els últims mesos per tornar a competir de manera segura.

«L’Acord de la Concòrdia ha portat més temps en arribar a un acord i ens complau que a l’agost hàgim pogut aconseguir un acord dels deu equips sobre els plans per al futur a llarg termini del nostre esport.

«Tots els nostres fans volen veure curses més properes i volem que cada equip tingui l’oportunitat d’arribar al podi.

«El nou Acord de la Concòrdia, juntament amb les regulacions per al 2022, establirà les bases per fer-ho realitat i crear un entorn que sigui alhora més just des del punt de vista financer i que tanqui les diferències entre els equips. ”

Jean Todt, president de la FIA, va afegir:

La conclusió del nou Acord de Concòrdia entre la FIA, la Fórmula 1 i els deu equips actuals assegura un futur estable per al Campionat Mundial de Fórmula 1.

«Durant els seus setanta anys d’història, la Fórmula 1 s’ha desenvolupat a un ritme notable, empenyent els límits de seguretat, tecnologia i competència als límits absoluts, i avui confirma que un nou capítol emocionant en aquesta història està a punt de començar.

«Els reptes globals sense precedents que s’enfronten actualment a tot el món, estic orgullós de la manera en què totes les parts interessades de la Fórmula 1 han treballat junts durant els últims mesos pels millors interessos de l’esport i els fans per acordar el camí per a una competència més sostenible, justa i emocionant en el cim de l’esport de motor.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments