CERA: Prèvia al Ral·li de Ferrol 2020

Han estat setmanes d’incertesa i de molta feina, però finalment la maquinària de l’51 Ral·li de Ferrol – Suzuki s’ha posat en marxa a ple rendiment. Els trams de la segona cita de l’CERA, S-CER i Tour Euroepan Ral·li ja estan sent recorreguts per tots els participants. Avui és jornada de reconeixements, un dia intens per a tots els equips, tractant de descobrir els molts secrets que guarden uns trams sempre molt selectius; més encara amb les previsions de temps inestable, al menys durant la jornada de demà divendres.

Avui és també un dia de molt moviment al recinte firal FIMO, amb la ubicació i muntatge de les assistències de tots els equips participants. El recinte es prepara així per a l’arribada de camions i remolcs … i també de públic que a partir de demà podrà apropar-se i contemplar de prop a màquines i pilots gràcies a el nou registre d’entrada via codi QR que ha posat en marxa l’Escuderia A. Ferrol (codis que, recordem, també seran necessaris per acudir als trams cronometrats)

Demà divendres la gran festa dels ral·lis comptarà amb una atapeïda agenda: a les 10:00 hores del matí començarà el shakedown i tram de qualificació, on els equips de cap posen a punt les seves màquines i decideixen per temps l’ordre de sortida de la carrera. Després d’un petit descans al migdia, a les 17:30 es prendrà la sortida oficial, produint aquí els únics canvis previstos sobre el programa horari oficial.

Modificació horària

La cancel·lació de qualsevol tipus d’esdeveniment que aglutini públic al centre urbà de Ferrol ha portat a l’organització d’el 51 Ral·li de Ferrol – Suzuki a prendre la decisió de celebrar la sortida oficial des de FIMO. Encara que no canvia l’hora oficial de sortida sí que ho fan el recorregut i els temps d’enllaç fins al primer tram, per la qual es modifiquen els horaris de les dues cronometrades que conformen la primera secció, les primeres passades per Irixoa-MONFERO i MONFERO- MONFERO, que s’avancen 20 minuts (ja actualitzat en l’itinerari-horari publicat al web). A partir del reagrupament dels horaris es mantenen com estaven des d’un inici, amb el final d’etapa previst per les 22.50 hores en el cas del primer participant.

L’organització vol insistir en la necessitat de respectar totes les mesures de seguretat i higiene per garantir l’èxit d’aquesta edició del Ral·li de Ferrol. Els ral·lis, com qualsevol disciplina de motor, són un esport que comporta risc per al públic si no respecta unes mínimes recomanacions de seguretat. Distància, alçada i seguir els consells d’organització i comissaris són els millors ingredients per gaudir sense problemes. De la mateixa manera, ia conseqüència de la Covid-19, volem insistir també en l’obligació de l’ús de mascareta, a mantenir el distanciament entre persones (tant en tram com a reagrupament i assistències), evitar aglomeracions ia mantenir una correcta higiene de mans. Entre tots podem aconseguir-ho.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments