FÓRMULA 1: Pirelli postposa les test dels nous pneumàtics 2021

Pirelli ha ajornat els seus plans per provar els prototips dels pneumàtics del 2021 d’enguany. Es preveu que els pneumàtics actuals es mantinguin una temporada més, però la intenció del proveïdor únic és millorar-los. Resulta que, sense la possibilitat de fer proves, el desenvolupament haurà de ser durant els entrenaments lliures.

Inicialment aquests assajos estaven programats per al GP 70è aniversari i, posteriorment, per al GP d’Espanya. Tot i això, a Silverstone els plans es van cancel·lar després dels diversos problemes de pneumàtics que tenien els equips dies abans al GP de la Gran Bretanya, a la mateixa pista.

Citat per Motorsport.com, el director de la F1 de Pirelli, Mario Isola, va confirmar que amb l’allargament de la fase europea del calendari hi ha la possibilitat de realitzar proves de pneumàtics més endavant:

‘El pla al principi era tenir algunes proves, prototips a la segona prova de Silverstone i a Barcelona, ​​però vam decidir ajornar-ho per dos motius. Primer, per tal de poder avaluar un pas addicional amb els nous prototips. I, segon, perquè tenim una temporada europea llarga, per la qual cosa també es poden considerar altres curses després de mitjans de setembre per provar prototips. Aquest és el pla per part nostra ”.

Ara queda definir quins circuits poden ser més representatius, ja que en aquesta fase no hi haurà circuits habituals: Imola, Nürburgring i Portimão. Tot i això, no afecta Isola o Pirelli:

“No em preocupa el fet que anem a pistes noves, ja que en qualsevol cas tenim una base, aquest és el pneumàtic normal que fan servir el cap de setmana. Així que, fins i tot si no disposem de dades abans d’anar a aquestes pistes, segur que recollirem dades durant el cap de setmana i podrem fer una comparació amb els prototips ”, va explicar.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share