FÓRMULA 1: Turquia a punt per ser confirmada en el calendari 2020

Era un rumor la setmana passada, ara és una forta hipòtesi. La Fórmula 1 està a punt de confirmar un calendari de 17 curses per a la temporada 2020, incloent el retorn de l’Istanbul Park, a Turquia.

La cursa turca tindrà lloc el 15 de novembre, dues setmanes després del Gran Premi Emília-Romanya a Imola. La meteorologia pot ser un problema, ja que les temperatures mitjanes en aquell moment oscil·laran entre els 9 i els 15 ºC.

El retorn es produeix perquè la F1 es va veure obligada a abandonar les curses previstes per a Amèrica i Àsia aquest any, a causa de la pandèmia Covid-19.

Es va parlar de Jerez al sud d’Espanya, però aparentment això no passarà ja que després d’Imola i Istanbul, el campionat acabarà amb un triplet de curses, incloent dos esdeveniments a Bahrain i la ‘Grand Finale’ a Abu Dhabi.

Les dues curses de Bahrain es podrien celebrar en configuracions de pista diferents, hauríem de tenir alguna cosa totalment diferent, ja que després d’una primera cursa al tradicional circuit de Bahrein, la segona pot estar a l’anomenat ‘Circuit exterior’, de només 3,5 km. Si es confirma, el campionat tindrà 17 curses, un any en què havia de ser de rècord amb 22.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share