WRC: La pressió sobre el calendari 2020 s’intensifica amb el dubte d’Alemanya

Poques hores després d’una nova actualització del calendari amb la integració de Ypres com a reemplaçament directe del Japó del 19 al 22 de novembre, es preveu un altre canvi de calat.

Segons el mitjà francès rallye-sport.fr, la prova d’Alemanya, programada del 15 al 18 d’octubre, es cancel·larà en els propers dies. Malgrat diversos escenaris estudiats, inclòs l’esmentat de limitar el ral·li al camp militar de Baumholder, els organitzadors finalment optaran per la cancel·lació.

Des de mitjan juny i la prohibició que es va allargar fins a finals d’octubre d’organitzar esdeveniments massius a Alemanya, s’ha posat en dubte el destí del ral·li germànic.

La incertesa relacionada amb la crisi sanitària i la impossibilitat d’acollir el públic, imprescindible en el pressupost de l’esdeveniment, han obligat a l’ADAC i al seu esdeveniment a unir-se a la llista de cancel·lacions el 2020. Després de l’Argentina, la Portugal, Kenya, Finlàndia, Nova Zelanda, Gran Bretanya i Japó, Alemanya s’afegeixen a la tristament llarga llista de cancel·lacions relacionades amb la crisi sanitària.

Al mateix temps, Sardenya, l’ajornament del qual es va validar des de la seva data d’estiu fins al darrer cap de setmana d’octubre, es traslladarà de nou. Al joc de les cadires, l’illa italiana s’avançarà dues setmanes per recuperar el cap de setmana del seu col·lega alemany.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share