CERA: López – Rozada i Citroën fan ple de victòries a Galícia

El jove madrileny ha prosseguit la seva ratxa triomfal, segellant la segona victòria de l’any amb el Citroën C3 R5, després de tornar a protagonitzar un intens duel amb José Antonio Suárez, que s’ha resolt ‘in extremis’ a favor del pilot del Citroën Ral·li Team per 4.4 segons.

Una estreta diferència que, a més de corroborar la igualtat imperant en el CERA Terra Mundis (Campionat d’Espanya de Rallyes d’Asfalt) 2020, ha proclamat vencedors del periple de proves gallegues amb les quals ha començat la temporada.

El de Recalvi Team i el seu copilot, Alberto Iglesias, que eren segons a 14.4 segons al final de la primera etapa, van aprofitar els problemes de frens del dissabte al matí per a reduir la seva diferència. Però, al final, van haver de conformar-se amb un segon lloc que els situa en tercera plaça del campionat, al darrera d’Iván Ares i David Vázquez.

Els de la Hyundai han estat els millors classificats entre els equips gallecs inscrits al 51 Rallye de Ferrol – Suzuki, aconseguint un altre podi al volant del seu nou Hyundai i20 R5, per davant de Víctor Senra-Ramón López i Alberto Monarri-Diego Sanjuán.

Els Suzuki Swift R4LLY S de Javier Pardo-Adrián Pérez i Joan Vinyes-Jordi Mercader han ocupat les dues següents posicions, després d’haver lliurat una intensa pugna entre ells al llarg de tota la prova que s’ha acabat resolent del costat del jove gallec.

Roberto Blach i Adrián Varela han completat una estrena triomfal al volant del nou Peugeot 208 Ral·li 4 que pilotaran dins de la Peugeot Ral·li Cup Ibèrica, imposant-se entre els 2RM a Álvaro Pérez-Brais Tafaner i Jorge Cagiao-Amelia Blanco, tercers classificats dins d’aquest apartat en la seva primera participació al volant del Renault Clio Ral·li 5 amb el qual es disputarà, a partir de la pròxima cita, el Clio Trophy Spain.

Els també gallecs David Cortés-Rubén Soto i Fernando Rico-Sergio Cancela han
mantingut una lluita tremendament igualada en aquesta segona prova de la Copa Suzuki Swift, que ha tingut com a vencedor final a l’equip ourensano per tan sols 8.1 segons.

CLASSIFICACIÓ 51 RALLYE DE FERROL – SUZUKI. FINAL:
1º- Pepe López / Borja Rozada (Citroën C3 R5), 1:17:31.4
2º- José Antonio Suárez / Alberto Iglesias (Škoda Fabia R5), a 4.4
3º- Iván Ares / David Vázquez (Hyundai i20 R5), a 48.9
4º- Víctor Senra / Ramón López (Škoda Fabia R5), a 1:25.1
5º- Alberto Monarri / Diego Sanjuán (Citroën C3 R5), a 2:07.7

CLASSIFICACIÓ CERA 2020:
1º- Pepe López, 76 puntos
2º- Iván Ares, 59 puntos
3º- José Antonio Suárez, 57 puntos
4º- Alberto Monarri, 51 puntos
5º- Javier Pardo, 42 puntos

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments