CERA: El RallyRACC 2020 cancel·lat

El Rally tornarà a les comarques de Tarragona el 2021 com a prova puntuable per al Mundial de Ral·lis.

El RACC, atesa la incerta situació provocada per la Covid-19, i conjuntament amb les institucions de les comarques de Tarragona, suspèn la 56a edició del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada puntuable per als Campionats d’Espanya i Catalunya, que havia de celebrar-se el 23 i 24 d’octubre.

El RACC, amb les entitats locals implicades, continuarà treballant perquè aquest esdeveniment esportiu es pugui celebrar de forma segura el 2021, en què està previst que torni a formar part del Campionat del Món de Ral·lis

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments