FÓRMULA 1: Renault retira el seu recurs contra Racing Point

Renault ha decidit abandonar el recurs presentat en el cas Racing Point, al·legant que el fet que la FIA pretengués evitar nous casos similars, mitjançant normes més estrictes el 2021, sigui suficient i li permeti assolir els seus objectius.

Tot i així, l’atractiu continua mantenint-se a mesura que Ferrari manté el seu propi recurs. Cal recordar que la FIA va penalitzar el Racing Point per 15 punts al Campionat del Món de Constructors i va multar l’equip de Silverstone a 400.000 € en el cas dels conductes de refrigeració de fre Racing Racing TP 20, que es van fer il·legalment, ja que es van basar en les dades de disseny de Mercedes.

En un comunicat, el Renault DP World F1 Team confirma que “va demanar retirar la apel·lació contra les decisions dels comissaris esportius sobre les línies de fre del BWT Racing Point F1 Team. A més de les decisions, els temes en qüestió eren vitals per a la integritat de la Fórmula 1, tant aquesta temporada com en el futur. Tanmateix, el treball intens i constructiu entre la FIA, el Renault DP World F1 Team i tots els equips de Fórmula 1 ha permès avançar concretament en la salvaguarda de l’esperit de l’esport, mitjançant modificacions a la normativa esportiva i tècnica prevista per a la temporada 2021, confirmant els requisits per qualificar-se de constructor.

Assolir aquest objectiu estratègic, en el context del nou acord de Concòrdia, era la nostra prioritat. La controvèrsia al començament d’aquesta temporada s’hauria de deixar enrere, ja que cal centrar-nos en la resta d’un campionat intens i únic ”, diu el comunicat.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share