WEC: Nova data per a la prova final de la temporada 8 a Bahrain

La data de la final de la temporada 8 de la FIA WEC, les 8 Hores de Bahrain, s’ha avançat una setmana. L’esdeveniment tindrà lloc el dissabte, 14 de novembre de 2020, i començarà a les 14:00 hora local, acabant a les 10:00 pm.

El canvi es deu a l’anunci que el Campionat FIA de Fórmula 1 competirà durant dues setmanes consecutives a Bahrain a partir de finals de novembre i és completament conforme amb la FIA.

Gérard Neveu, CEO de la WEC:

Com vam declarar molt clarament quan anunciem el nostre calendari revisat a l’abril, les dates estaven subjectes a un canvi addicional d’acord amb l’evolució de l’actual crisi sanitària, o a causa dels calendaris d’altres campionats mundials de FIA.

“Tenim molta sort que el Circuit Internacional de Bahrain estigui preparat i disposat a rebre i, de fet, acollint-se al WEC en el que serà un període extremadament ocupat per a ells. Per descomptat, és menys bo que la data ara coincideixi amb les Dotze Hores de Sebening de l’IMSA, però els horaris de carreres comprimits en la segona meitat de l’any a causa d’aquesta situació sense precedents i creiem que hi haurà un impacte mínim en totes dues sèries.

«La nostra principal preocupació continua sent per la bona salut de tots, i estem prenent tantes precaucions com sigui possible per assegurar que tots puguem experimentar un final feliç i saludable a la temporada 8.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments