FÓRMULA 1: Ferrari detecta el problema al seu cotxe a Barcelona

Ferrari ha aconseguit identificar el problema elèctric en la unitat de potència del cotxe de Charles, que li va fer retirar-se del Gran Premi d’Espanya fa dues setmanes.

Havia estat en la lluita per marcar alguns punts al Circuit de Barcelona-Catalunya abans que la seva unitat de potència fallés.

Va poder tornar als boxs però Ferrari va optar per retirar-se, citant un problema elèctric com a causa de la seva retirada.

L’equip ha confirmat abans del Gran Premi de Bèlgica d’aquest cap de setmana que ha identificat la causa del problema elèctric que va forçar l’abandonament a la cursa a Barcelona, negant-li l’oportunitat de marcar alguns punts.

«En aquesta primera part de la temporada hem vist el campionat bastant dividit en dos grups: d’una banda, tres pilots que semblen no ser caçats i, per l’altra, uns altres deu en unes poques dècimes l’un de l’altre», va dir el cap de la unitat de potència de Ferrari EnricoGualtieri.

«A Barcelona, vam pagar un alt preu per la falta de fiabilitat, i de fet ara hem identificat el problema amb la unitat de control electrònic que va causar l’abandonament de Charles.

«Però també vam patir de no maximitzar el nostre rendiment de qualificació, que ens va posar en una situació difícil a la cursa.

» Conscient de les dificultats actuals, hem de centrar-nos en el nostre treball en la preparació del cap de setmana. L’objectiu principal és assegurar que els conductors puguin obtenir el màxim rendiment de la SF1000.

«Hem d’optimitzar l’automòbil, treballar bé en el garatge, definir la millor estratègia i ser eficients quan es tracta de reaccionar a les condicions canviants.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments