FÓRMULA 1: Horaris del GP de Bèlgica 2020

Després d’un descans d’una setmana, la Fórmula 1 torna a l’acció aquest cap de setmana amb el GP de Bèlgica de F1 2020, en el llegendari Circuit de Spa-Francorchamps. Allà es disputarà la setena cita de la temporada, i aquests són els horaris que has de saber per veure la F1.

El Circuit de Spa-Francorchamps ja està preparat per acollir el seu 53a cita dins el calendari de la F1. Spa és un dels tres traçats que han acollit un GP de Bèlgica de F1, juntament amb Zolder i Nivelles.

S’espera pluja aquest cap de setmana a Spa-Francorchamps

La climatologia a Spa-Francorchamps és impredictible, i com hem vist en altres edicions de l’GP de Bèlgica, pot ploure en qualsevol moment encara que llueixi el sol en una part de l’circuit. D’antuvi, de cara a el cap de setmana, hi ha un 80% de possibilitats de pluja per diumenge a l’hora de la cursa. Això pot fer la prova impredictible i molt emocionant.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share