DTM: Prèvia d’Assen 2020


Després del seu debut la temporada passada i l’emoció de ser la cursa més ràpida del calendari DTM, prop 300 kph, Assen ha mantingut el seu lloc en el calendari per al 2020. Originalment dissenyat per a curses de motos, el circuit als Països Baixos és un dels veritables tot terreny del campionat. Qualsevol cosa amb quatre o dues rodes pot córrer aquí.

El DTM està obrint les seves tribunes: segons la planificació actual, 10.000 espectadors seran admesos en el circuit per a la quarta ronda del DTM del 4 al 6 de setembre a Assen per poder veure finalment el duel entre Audi i BMW. Les entrades d’un dia per dissabte o diumenge estan disponibles a partir de 49 Euros a la DTM Ticket Shop o la DTM Ticket Hotline.

Els espectadors d’Assen no només experimentaran la quarta ronda de la temporada DTM. El Belcar Endurance Championship, el Touring Car Classics, el Supercar Challenge i la Mazda MX5 Cup asseguren un programa complet i variat amb una intensa acció de carreres. És la segona aparició a Assen per la DTM. En l’estrena de la temporada passada, el DTM va lliurar dues carreres espectaculars amb els guanyadors Marco Wittmann (BMW) el dissabte i Mike Rockenfeller (Audi) el diumenge.

Mesures d’higiene i seguretat

Per a complir amb les mesures d’higiene i seguretat necessàries i, sobretot, per a mantenir la distància mínima de 1. 5 metres, el nombre de seients disponibles és limitat. Les tribunes estaran estrictament separades i assignades d’acord amb els mitjans de transport dels espectadors, amb cotxe o transport públic.

Atès que l’accés a paddock segueix sense admetre espectadors, el preu del bitllet s’ha reduït de la taxa regular de 79 euros a 49 euros per adults (joves de 7 a 14 anys: 24). 50 Euros, nens fins a 6 anys de franc). Les entrades de la tribuna oficial, així com les entrades d’aparcament per a l’esdeveniment DTM només estan disponibles en pre-venda fins al divendres 4 de setembre, 18. 00 hrs. A partir d’aquest moment, els bitllets prèviament comprats per Assen que encara no s’han convertit en vals, ja no són vàlids.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share