Rècord en vendes al juliol de 2020 en vehicles electrificats

La indústria de l’automoció comença a mostrar un començament del “retorn a la normalitat” després de diversos mesos de declivi. Tot i això, al juliol es van matricular 1.278.521 vehicles de passatgers lleugers a tota Europa, amb una pèrdua del 4% en comparació amb el mateix període del 2019. Donada aquesta situació encara negativa, Felipe Muñoz, analista de Jato, veu millores.

Tant els consumidors privats com els públics responen millor a les condicions del mercat. Si la situació continua millorant, podem pensar en una recuperació de la indústria de l’automòbil a Europa ”, va comentar l’analista.

Tot i això, és en els vehicles electrificats que apareixen les notícies més positives. Segons l’estudi de Jato, el juliol de 2020 va ser un mes rècord pel que fa al registre d’aquest segment a Europa. Les 230.700 unitats venudes representen un augment del 131% respecte al juliol del 2019 i, a més, és la primera vegada que el segment de vehicles electrificats creua la barrera de les 200 mil unitats venudes en un mes.

Descomposant el nombre pels diferents tipus de motors, destaquem els híbrids suaus, que representa la meitat de les vendes al juliol. Els principals motors d’aquests números són el nou Ford Puma i el Fiat 500. Els híbrids endollables, liderats per Ford Kuga, Mercedes-Benz Classe A, Volvo XC40 i BMW Sèrie 3, representen un total de 55 800 unitats lliurades.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share