Petita renovació de l’Audi Q2

Audi va decidir fer retocs lleugers al Q2, el SUV més petit de la marca alemanya. A l’exterior, cal entrar en detalls per comprendre les diferències que succeeixen a la graella, els para-xocs redissenyats i els nous fars i llums posteriors. Aquests detalls garanteixen un aspecte més esportiu del SUV. Això es completa amb cinc nous colors, un dels quals debuta a la paleta de colors Audi (Apple Green).

En obrir la porta, l’interior també manté l’aspecte pràcticament idèntic al que ja coneixem. Destaca la nova palanca de canvis i un disseny de ventilació diferent.

Pel que fa a la tecnologia, el Q2 rep l’últim sistema d’entreteniment MMI Navigation Plus de sèrie en totes les variants d’esport avançades. Al llançament, el SUV Audi només està disponible amb un motor: 1,5 TSI de 150 cavalls de potència i 250 Nm de parell. Recordeu que aquest motor permet desactivar dos cilindres durant determinats períodes de temps, cosa que ajuda a reduir el consum de combustible. Es preveu que la resta de motors arribin en una segona fase de llançament.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments