F1 en Català: Pregunta: Gran Premi d’Itàlia 2020

Gran Premi d’Itàlia: Si fóssiu el president de Ferrari, que canviaríeu per adreçar el rumb de l’escuderia?

Jordi Domènech: Si jo fos el president de Ferrari, tindria més diners al compte corrent… Ara seriosament, cal estudiar la història d’un mateix, comptar amb els encerts i repetir-los i descartar els errors. 

I si mirem els últims 40 anys, l’única època prolongada d’èxit va ser amb una direcció bicèfala o fins i tot tricèfala a principi del segle XXI. D’una banda teníem el president Montezemolo que feia els grans anuncis i les grans promeses; dirigint l’equip hi havia Jean Todt, amb un caràcter de ferro i protegint la tercera pota, que eren Brawn, Byrne, Martinelli i companyia.

SEGUEIX LLEGINT

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share