FÓRMULA 1: GP d’Itàlia 2020 – FP1: Mercedes mana, Alpha Tauri sorpen

En la primera sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi d’Itàlia, els dos Mercedes tornen a manar. Valtteri Bottas ha començat el cap de setmana sent el més ràpid amb un temps d’1: 20.703. Lewis Hamilton ha quedat segon, situant-se a 0,245. Alex Albon ha completat els tres primers classificats a 0.797. Curiosament, en aquesta primera sessió, darrere dels tres primers classificats, no hi havia ni Racing Point ni Renault, sinó AlphaTauri de Daniil Kvyat (4t), a 0.852s.

A Mercedes, el de costum. Tots dos W11 es van situar al capdavant del grup, amb Valtteri Bottas com el més ràpid. El finlandès va tenir el millor temps d’1: 20.703. Pel que fa als pneumàtics, Bottas va treballar amb el tou i el mitjà. Lewis Hamilton va quedar segon a 0.245, treballant també en pneumàtics tous i durs.

Imagen

A Red Bull Racing, Alex Albon va ser més ràpid que Max Verstappen. Albon va ser el tercer més ràpid a la pista, a 0,797 segons del millor temps. Els tailandès va dividir la feina entre pneumàtics tous i mitjans. Max Verstappen, en canvi, va veure com el seu temps a la pista es reduïa a causa d’una sortida de la pista, que va danyar l’ala davantera. Al final, Verstappen va tornar a la pista, aconseguint el cinquè millor temps, a 0.141 segons d’Albon.

AlphaTauri va impressionar amb aquesta FP1, aconseguint els temps més ràpids amb pneumàtics mitjos. Daniil Kvyat va situar AT01 # 26 en quarta posició, a 0.852 segons del millor temps. Pierre Gasly també es va situar entre els deu primers, en el sisè lloc. Els pilots AlphaTauri estaven separats per 0.112 segons. Pel que fa als pneumàtics, Kvyat va centrar el seu treball en pneumàtics mitjos, sent el pilot que més va circular per la pista, amb 31 voltes. Gasly ha estat treballant amb el compost més dur i mitjà.

McLaren va ser un altre equip que va situar els dos pilots entre els deu primers classificats de la FP1. Lando Norris va ser vuitè, mentre que Carlos Sainz va ser desè, amb els dos cotxes a més d’un segon del millor temps.

Imagen

Daniel Ricciardo i Sergio Pérez també van aconseguir situar-se entre els deu primers. Pérez va ser setè amb 1.044 d’avantatge, amb el seu company d’equip, Lance Stroll, en el lloc 13, a 0.384 segons de Pérez. Daniel Ricciardo va ser novè, amb 1.086 segons, i Esteban Ocon al 12è lloc.

A Ferrari, Charles Leclerc va ser el millor classificat. El monegasc va ser onzè i Sebastian Vettel 19è. Leclerc va dividir el seu treball entre pneumàtics mitjos i durs, mentre que Vettel només es va centrar en pneumàtics compostos mitjos.

A Haas, Romain Grosjean va ser el més ràpid. El francès va ser 14è, per davant de Kevin Magnussen (15è) per 0,013 segons. Magnussen no va tenir una sessió immaculada, amb el seu VF-20 amb problemes de refrigeració.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share