FÓRMULA 1: Renault passarà a denominar-se Alpine F1 Team

Després de l’entrada de Luca De Meo com a conseller delegat del grup Renault, la marca francesa ha estat revisant l’estratègia de les seves marques. Va ser en aquesta revisió d’estratègies que es va anunciar que per al 2021 l’equip de Fórmula 1 passarà a denominar-se Alpine F1 Team.

El 2021, a més del canvi de nom, l’equip torna Fernando Alonso a la Fórmula 1, amb l’asturià al costat d’Esteban Ocon. Per al líder de l’equip, Cyril Abiteboul:

“El canvi arriba en un moment clau de la trajectòria de l’equip i de l’esport. Alpine aporta un nou significat, nous valors i nous colors al paddock ”.

“El nou marc regulador i financer establirà les condicions per a un esport més just en termes de redistribució dels ingressos. Alpine té el seu lloc a la Fórmula 1 i pot lluitar per la victòria ”, va concloure Abiteboul.

Per al conseller delegat del grup Renault, Luca De Meo, l’entrada d’Alpine a la Fórmula 1

És una cosa que pot portar un somriure als seguidors de la marca. Alpine és un símbol d’excel·lència a França i entrar a una de les competicions motoritzades més prestigioses és portar un somni a tots els aficionats ”

Alpine té tradició en ri coal·lis i cotxes esportius i actualment és present al Campionat Mundial de Resistència (FIA WEC) de la classe LMP2, amb xassís Oreca, a l’equip Signatech Alpine.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments