FÓRMULA 1: Simon Roberts nou cap de l’equip Williams fins a final de la temporada 2020

Després de que Claire Williams deixés de ser la líder de l’equip, ara és Simon Roberts qui ocuparà aquest paper durant el període de transició. Roberts començarà al Gran Premi de Toscana al circuit del Mugello el proper cap de setmana.

Roberts es va unir a l’equip a principis d’aquest any com a Director d’Operacions de Fórmula 1, després d’haver estat Director d’Operacions a McLaren.

“Estic content d’haver estat anunciat com a líder d’equip de Williams durant aquest període de transició. És una nova era per a Williams i una època per a la qual estic disposat a participar. Estic preparat per al repte, ja que intentem treure l’equip de fons de la graella “, va dir Roberts.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share