DTM: Prèvia del Gran Premi Nürburgring “1” 2020

El DTM també competirà davant dels espectadors a Nürburgring. Durant la cinquena ronda de la temporada de l’11 al 13 de setembre a Eifel, s’obriran tres tribunes de dissabte i diumenge per acomodar un nombre limitat de persones. De moment, l’aprovació només implica el primer dels dos caps de setmana de cursa al Nürburgring. Per al DTM, serà el segon cap de setmana de cursa amb els fans presents a la pista de carreres després d’Assen. A partir d’ara, les entrades d’un dia per dissabte i diumenge estan disponibles a 49 Euros de la DTM Ticket Shop.

L’aprovació de l’administració responsable del districte, Kreiverwaltung Ahrweiler, es basa en un concepte de protecció de la infecció al complet i ja provat a Nürburgring. El DTM estarà competint a la pista a la regió d’Eifel en dos caps de setmana en dues configuracions de circuit diferents: en el primer cap de setmana, el DTM utilitzarà el circuit de 5,148 quilòmetres per primera vegada des de 2004 mentre que en el segon cap de setmana (18-20 de setembre), s’utilitzarà la pista de 3,629 quilòmetres de llarg. De moment, el permís per obrir les tribunes 3, 4 i 4a només és vàlid per al primer dels dos esdeveniments Nürburgring de DTM.

Juntament amb el DTM, els espectadors poden veure un total de cinc sèries de carreres en acció durant el primer esdeveniment de Nürburgring de l’11 al 13 de setembre. El recentment creat Trofeu DTM per a cotxes esportius GT basats en la producció, la sèrie GTC, la Porsche Carrera Cup Benelux i la Copa Lotus proporcionen un programa complet de motor a Nürburgring. No obstant això, els espectadors hauran de fer-ho sense una part habitual, ja que l’accés a paddock continua sent impossible.

Les entrades estrictament limitades de la tribuna, incloent-hi l’espai d’aparcament assignat, es poden ordenar fins al dia de la cursa respectiva al migdia (inici de les curses DTM tant el dissabte com el diumenge a les 13.30 hrs). Els bitllets de Nürburgring adquirits anteriorment ja no són vàlids i no donen accés a les tribunes.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share