FÓRMULA 1: Ferrari lluirà una decoració especial en el seu GP 1000 a Mugello

El Gran Premi de la Toscana serà la cusa número 1.000 de Ferrari en la Fórmula 1 – i per marcar l’ocasió els seus cotxes estrenaran una decoració especial a Mugello aquest cap de setmana.

L’equip, iniciat pel llegendari fundador Enzo Ferrari, va competir per primera vegada en F1 en el Gran Premi de Mònaco de 1950, i a partir de llavors es va convertir en un element i indispensable en aquest esport, i l’únic constructor que ha competit en cada temporada de F1.

Per reflectir la increïble fita, els cotxes SF1000 de Sebastian Vettel i Charles Leclerc competiran en un color vermell Burdeus aquest cap de setmana -com es pot veure en la imatge – en honor al primer cotxe de carreres de Ferrari, com va explicar Piero Ferrari, fill de Enzo i ara vicepresident de la companyia.

“El 1000è Gran Premi d’Scuderia Ferrari és una fita molt important, per la qual cosa ha de ser marcat d’una manera especial”, va dir. “És per això que vam decidir córrer amb aquest color en els cotxes per aquest esdeveniment, amb l’ SF1000 al Circuit de Mugello en el color de Burdeus vist per primera vegada en el 125S, el primer cotxe de carreres per portar el nom de Ferrari.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share