FÓRMULA 1: FP1 del GP de la Toscana: Bottas primer, Leclerc desperta amb el Ferrari

Al Gran Premi Ferrari 1000 de Toscana, el més ràpid en la primera sessió d’entrenaments lliures ha estat Valtteri Bottas. El pilot de Mercedes ha aconseguit un temps d’1: 17.879 s. Max Verstappen ha quedat segon a 0.048 i Charles Leclerc ha situat el seu Ferrari al tercer lloc a 0.307.

El seu company d’equip Lewis Hamilton ha estat quart, a 0.530 de Bottas. Com s’ha fet en tots els entrenaments lliures de Mercedes, si un pilot fa servir els durs, l’altre fa servir pneumàtics mitjans, com Hamilton en aquesta FP1. El britànic també estava treballant en els pneumàtics tous.

En el Gran Premi on celebren la cursa dels 1000 GP de Ferrari, Charles Leclerc va situar el Ferrari SF1000 en el tercer lloc d’aquest FP1. El monegasc ha dedicat el seu temps a provar els pneumàtics tous i mitjos. Sebastian Vettel era 13è, a més d’un segon del seu company d’equip i a més de 1,3 segons del millor temps. Vettel va dividir el seu temps amb els pneumàtics més durs i els més tous.

A Red Bull Racing, Max Verstappen va ser el millor de FP1. Verstappen va situar el RB16 en segona posició a només 0,048 segons de Bottas. Com el pilot de Mercedes, Verstappen treballava amb els pneumàtics durs i tous. Alex Albon va aconseguir el novè lloc a 1.141 segons del seu company d’equip.

El guanyador del Gran Premi d’Itàlia, Pierre Gasly, va situar l’AlphaTauri AT01 al cinquè lloc d’aquest FP1. El pilot francès va ser el segon millor motor Honda, a 0,797 segons del millor temps. Daniil Kvyat va obtenir el setè lloc, a 0,163 del seu company d’equip.

A Renault, tots dos R.S.20 han acabat entre els deu primers. Esteban Ocon ha estat el més ràpid, assolint la sisena posició a la FP1. Daniel Ricciardo ha tancat el top ten, amb pilots de Renault separats de 0,335. Lando Norris ha estat el tercer motor Renault entre els deu primers i l’únic McLaren en aquestes posicions. Norris ha estat el vuitè, mentre que Carlos Sainz només podia ser 15è en aquest FP1 a Mugello.

Dels deu primers classificats hi havia un Racing Point. Lance Stroll sembla haver tingut alguns problemes al començament del FP1. Com a resultat, els Racing Points només han estat més ràpid que el Williams de Nicholas Latifi. Sergio Pérez ha estat 19è mentre que Lance Stroll 18è, a més de 1,5 segons del millor temps.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share