FÓRMULA 1: FP2 del GP de la Toscana: Mercedes torna a dominar sense contemplacions

En la segona sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi Ferrari 1000 de Toscana, el Mercedes s’ha posat al capdavant. Un cop més, Valtteri Bottas ha estat el més ràpid de la sessió (1: 16.989), per davant de Lewis Hamilton per 0,207. Tercera posició per a Max Verstappen 0,246 segons del temps de Bottas.

La segona sessió d’entrenaments lliures al circuit del Mugello va tenir dos moments de bandera vermella. En primer lloc, Lando Norris va perdre el control del MCL35 i ha impactat contra la paret, danyant la part davantera. En un segon moment, Sergio Pérez ha donat un toc a Kimi Räikkönen, que ha deixat desperfectes a la pista, col·locant de nou la bandera vermella. Aquest incident entre Pérez i Räikkönen ha estat assenyalat pels comissaris, sent investigat després de la sessió.

En relació amb el FP1, Hamilton ha millorat, sent ara segon, situant-se a 0,207 s. Pel que fa als pneumàtics, Hamilton estava amb els compostos durs, mentre que Bottas amb el mitjà. Tots dos pilots també han fet algunes voltes amb els tous.

A Red Bull Racing, Max Verstappen ha tornat a ser el millor. En tercera posició, l’holandès ha quedat a 0.246 segons del millor temps. Qui ha millorat a la FP2 ha estat Alex Albon. El tailandès ha situat el RB16 a la quarta posició a 0.736 del seu company d’equip, però a unes nou dècimes del primer. Tots dos pilots de Red Bull utilitzaven compostos tous i mitjans.

Daniel Ricciardo ha estat el millor de Renault en aquesta sessió. L’australià ocupava el cinquè lloc, ja a un segon del millor temps. Esteban Ocon, just darrere, en sisena posició, amb una diferència entre els dos RS20 de 0,076.

Després que en la FP1 fossin els cotxes més lents, Sergio Pérez aconseguí situar el RP20 entre els deu primers. El mexicà s’ha classificat en el setè lloc, però més d’un segon del primer lloc, Lance Stroll ha acabat en 11a posició, aconseguint 0,264 per darrere de Pérez.

Amb el motor Ferrari, Kimi Räikkönen va ser el millor. El finlandès d’Alfa Romeo va situar el C39 en la novena posició. A Ferrari, Charles Leclerc va tancar els deu primers a 1.411 del millor temps. Sebastian Vettel ocupava la 12a posició, a només 0,098 segons del seu company d’equip, però després de la bandera a quadres el motor SF1000 s’ha aturat, deixant a Vettel de peu a la pista.

Pierre Gasly ha tornat a situar AlphaTauri entre els deu primers amb el vuitè lloc, mentre que Daniil Kvyat ha aconseguit el 15è lloc.

Entre els deu primers classificats hi havia McLarens. Lando Norris ha vist com el seu temps d’entrenament es reduïa després d’una sortida de pista que ha danyat el seu MCL35. Carlos Sainz ha estat 13è en aquest FP2, treballant amb pneumàtics durs i tous.

El més lent de la pista va ser Romain Grosjean. El pilot de Haas només ha fet cinc voltes, amb problemes elèctrics que no han permès al pilot francès fer més en aquest FP2

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments