DTM: Müller no dona opcions el dissabte a Nurburgring

Nico Müller Show continua: el líder del campionat havia de conformar-se amb un parell de tercers llocs a la ronda DTM d’Assen fa una setmana, els suïs ha dominat la primera cursa al circuit Nürburgring Grand Prix amb el seu Audi RS 5 DTM.

Amb un marge de més de 15 segons, Müller ha guanyat el seu rival René Rast (GER, Audi). Per a Müller, ja és la seva setena victòria en el DTM. Però com si això no fos suficient, Müller fins i tot ha aconseguit el hattrick a la pista de 5.148 quilòmetres de Grand Prix a Eifel: pole, victòria i volta de cursa més ràpida, no podria haver estat millor. Darrere del campió defensor Rast, el pilot BMW Marco Wittmann ha acabat tercer. Per al dues vegades campió de DTM, era el 35è podi de la seva carrera en la sèrie.

L’inici no va donar lloc a cap canvi de posició a la part davantera: Müller tenia una bona sortida i no tenia problemes per defensar el seu lideratge del segon classificat, Rast. El neerlandès Robin Frijns (Audi) va defensar la seva posició de Wittmann, havent començat tercer. Mike Rockenfeller (GER, Audi), que havia començat des del cinquè lloc de la graella, va provar sort amb una parada de boxes primerenca i ja va entrar per al seu canvi de pneumàtic al final de la vuitena volta. Temporalment en segona posició, però, l’excampió cada vegada tenia menys grip en les etapes finals de la cursa i acabà quart.

Duel espectacular entre Rast i Frijns

Robin Frijns, que va guanyar la seva primera cursa de DTM fa una setmana, va organitzar l’acció del dia. Per la millor part de la cursa, el neerlandès va estar involucrat en un duel molt emocionant per segon lloc amb René Rast. Particularment interessant: els dos pilots estaven un darrere l’altre en la classificació del DTM, així que no es tractava només de la posició en la cursa, sinó també del lloc de subcampions del campionat. A la volta 27, Frijns ha intentat estrènyer el camí per a Rast buscant una maniobra de frenada extremadament tardana a l’interior de la primera corba.

L’intent no va funcionar, l’Audi de Frijns va saltar per sobre les pedres de la vorera sota la frenada i el neerlandès no va poder evitar un avançament espectacular. Marco Wittmann, que estava just darrere d’ell, va tenir l’última paraula i va aconseguir el tercer lloc, mentre que Frijns encara aconseguia portar el cinquè lloc a casa.

Abans de la desena cursa de la temporada, Müller lidera la classificació de pilots del DTM amb 192 punts, Frijns (149), que defensava el seu segon lloc a la classificació de Rast (140).

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share