FÓRMULA 1: Hamilton aconsegueix la primera pole del GP de la Toscana 2020

Lewis Hamilton (Mercedes F1 W11) ha aconseguit la seva 95a pole position en una sessió en què, tot i no millorar el seu intent final, els seus adversaris més directes, Valtteri Bottas (Mercedes F1 W11) i Max Verstappen (Red Bull RB16 / Honda) ni tan sols ho han pogut intentar ja que Esteban Ocon (Renault RS20) s’ha sortit de la pista al revolt 3, Poggio Secco.

D’aquesta manera, Valtteri Bottas ha quedat segon per davant de Max Verstappen i Alexander Albon (Red Bull RB16 / Honda), que aquí han repetit la seva millor classificació de l’any, que havia aconseguit a Àustria. Charles Leclerc (Ferrari SF1000), que ha aconseguit millorar en el seu segon intent, ha passat del setè provisional al cinquè després de fer un segon intent que Sergio Pérez (Racing Point RP20 / Mercedes) i Lance Stroll (Racing Point RP20 / Mercedes) ja no ho ha aconseguit. Daniel Ricciardo (Renault RS20), Carlos Sainz (McLaren MCL35 / Renault) i Esteban Ocon han tancat el top 10.

Lando Norris (McLaren MCL35 / Renault) s’ha quedat a la Q2, així com Daniil Kvyat (AlphaTauri AT01 / Honda), que ha acabat la sessió amb una sortida fora de pista a Savelli, aconseguint tornar a l’asfalt. Kimi Räikkönen (Alfa Romeo C39 / Ferrari), Sebastian Vettel (Ferrari SF1000) i Romain Grosjean (Haas VF-20 / Ferrari).

Pitjor ha estat per Pierre Gasly (AlphaTauri AT01 / Honda), guanyador a Monza, que aquesta vegada no ha superat la Q1 per primera vegada des del Spa 2019. Començarà la seva pitjor classificació de la temporada en el 16è lloc. Antonio Giovinazzi (Alfa Romeo C39 / Ferrari), George Russell (Williams FW43 / Mercedes), Nicholas Latifi (Williams FW43 / Mercedes) i Kevin Magnussen (Haas VF-20 / Ferrari) han tancat la llista.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share