DTM: Frijns aconsegueix la seva segona victòria al campionat i apreta la classificació

El DTM sempre dona sorpreses: sota un cel blau clar, el pilot d’Audi Robin Frijns (NED) ha aconseguit la seva segona victòria de la seva carrera al DTM a la segona cursa al circuit de Nürburgring Grand Prix. El campió actual, René Rast (GER, Audi), ha acabat segon i l’excampió Mike Rockenfeller (GER, Audi), ha aconseguit un podi per primera vegada en la temporada actual. Amb Abt Sportsline, Team Rosberg i Phoenix Racing, els tres equips d’Audi han estat representats al podi per primera vegada aquesta temporada.

Müller inicialment dominant, però després alentit per problemes tècnics

Semblava que podia ser un altra victoria per Nico Müller, que ja havia aconseguit una victòria en la cursa el dissabte i havia estat dominant durant tot el cap de setmana. El començament també va ser una cursa sense problemes per als suïs: Müller va tenir una bona sortida des del primer lloc a la graella i va ser capaç de mantenir a ratlla l’oposició de Frijns i Rast. Les coses es van girar quan Müller va entrar per la seva parada obligatòria a la volta onze. Frijns va entrar només una volta més tard però a continuació aconseguia una volta ràpida rere d’una altra. Mentrestant, Müller amb problemes tècnics en el seu Audi RS 5 DTM, primer va ser superat per Frijns i després per els altres tres pilotsAudi. El líder del campionat finalment només va poder acabar cinquè.

Sheldon van der Linde millor classificat per BMW

Sheldon van der Linde (RSA) també ha mostrat una bona actuació. El guanyador de la cursa dominical d’Assen fa una setmana ha creuat la línia de meta en sisè lloc i, per tant, ha acabat com el millor pilot BMW. Els seus companys a BMW, Timo Glock (GER), Philipp Eng (GER) i Jonathan Aberdein (RSA), han tingut baralles de posicions a mitja graella, però mai han estat en posició de tancar la bretxa amb al grup dels primers, dominat per Audi.

Nico Müller conserva el seu comandament a la classificació de pilots amb 195 punts. El seu rival Frijns (176) ha reduir la diferència amb Müller a 29 punts com a resultat de la seva segona victòria en el DTM. René Rast (159 punts) és el tercer, Duval (85), Rockenfeller (79) i van der Linde (72).

L’acció al DTM continua el cap de setmana (18-20 de setembre), una vegada més a Nürburgring, però amb la configuració de 3,6 quilòmetres.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share