WTCR: Ehrlacher encapçala el triplet de Cyan Racing Lynk & Co en la segona cursa de Zolder

Yann Ehrlacher ha guanyat la 2a cursa de la cursa WTCR de Bèlgica després que Nathanaël Berthon, titular de la Pole Position, fos sancionat per una sortida anticipada el primer cap de setmana de la temporada 2020 WTCR ha acabat en un ambient tens a Zolder.

La victòria és la primera d’Ehrlacher al Cyan Racing Lynk & Co 03 TCR i la seva tercera al WTCR. El seu oncle Yvan Muller i el nouvingut del WTCR Santiago Urrutia han completat un hat-trick per al fabricant xinès després que tots dos superessin a casa el guanyador del premi FIA Rookie Gilles Magnus amb el seu Audi RS 3 LMS de Comtoyou Racing.

Berthon es va avançar lleugerament des de la seva Pole Position just abans que s’apagessin els semàfors vermells, deixant a Ehrlacher la certesa que seria penalitzat de facto a les primeres voltes. Darrere d’ells, Thed Björk i Attila Tassi, tots dos al podi de la Carrera 1, s’enganxaven a la chicane, l’Honda i el Lynk & Co de Björk colpejava la paret de pneumàtics, provocant la aparició a la pista del cotxe de seguretat.

La cursa es va reprendre a la quarta volta i Berthon es va aturar per complir la seva penalització (una passa pel pit lane obligatòria) al final de la cinquena volta, deixant a Ehrlacher al capdavant sota l’amenaça de Magnus i el seu Audi. Però una vegada que Berthon va sortir del seu camí, Ehrlacher va ser capaç d’obrir una bretxa decisiva amb el jove belga.

“L’inici no va ser dolent, tot i que els primers revolts van ser durs”, va dir Ehrlacher. “Però vaig veure que Berthon s’havia saltat la sortida i només havia d’esperar. Estava content amb el meu ritme i estic content d’aconseguir la meva primera victòria per a Cyan Racing “.

Magnus semblava signar un bon podi a casa en el seu primer cap de setmana a WTCR, però Muller i després passés per Urrutia el van deixar fóra, completant així un trio 100% Lynk & Co a l’arribada. Magnus es va sentir alleujat d’acabar, per un problema amb la bomba de combustible.

El pilot de l’equip nacional del RACB va conservar el quart lloc, afegint-lo als seus trofeus WTCR i FIA Rookie Award, per davant del guanyador de la cursa 1 Néstor Girolami i del seu ALL-INKL Honda Civic Type R TCR.

El cinquè lloc va ser per a Tom Coronel, un altre bon resultat després del seu tercer lloc a la Carrera 1 amb un Audi RS 3 LMS del Comtoyou DHL Team Audi Sport, per davant de Jean-Karl Vernay a l’Alfa Romeo Giulietta Veloce TCR de Romeo Ferraris de l’equip Mulsanne.

Norbert Michelisz ha acabat setè amb el seu Hyundai i30 N TCR del BRC Hyundai N LUKOIL Squadra Corse, per davant dels altres Hyundai de Nicky Catsburg i Luca Engstler, tots dos en nom de Engstler Hyundai N Liqui Moly Racing Team.

La cursa va acabar darrere del cotxe de seguretat després que Jack Young (18 anys) fos expulsat de la pista per un Tassi que venia remuntant. Prèviament, havia impressionat com Gabriele Tarquini i Tiago Monteiro, durant el seu primer cap de setmana al WTCR conduint un Renault Mégane RS TCR.

Els altres pilots en els punts van ser Mikel Azcona (CUPRA Leon Competición de Zengő Motorsport), Dylan O’Keeffe (amb l’altre Renault de Vuković Motorsport).

CLASSIFICACIÓ FINAL

01Yann EhrlacherLynk & Co18 laps
02Yvan MullerLynk & Co+0.870
03Santiago UrrutiaLynk & Co+1.376
04Gilles MagnusAudi+1.940
05Néstor GirolamiHonda+2.617
06Tom CoronelAudi+5.694
07Jean-Karl VernayAlfa Romeo+7.395
08Norbert MicheliszHyundai+8.128
09Nicky CatsburgHyundai+8.678
10Luca EngstlerHyundai+9.715
Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share