CERA: El Ral·li Blendio Princesa d’Astúries 2020 té l’aprovació oficial per al 24 d’octubre

L’Automòbil Club Principat d’Astúries va conèixer durant la tarda del dilluns 14 de setembre de 2020 la resolució de Govern de el Principat d’Astúries i el seu Director General de Salut Pública Rafael Cofiño Fernández, autoritzant que l’edició número 57 de l’Ral·li Blendio Princesa d’Astúries Ciutat d’Oviedo es dugui a terme el 24 d’octubre.

D’aquesta manera i després de realitzar alguns canvis en el protocol inicialment presentat, l’Automòbil Club Principat d’Astúries aconsegueix el permís necessari per a la disputa de la prova després de molts mesos d’intensos treball i esforços.

El president de l’ACPA Julián Moreno va fer una valoració sobre la resolució de Salut:

«Vull donar les gràcies en primer lloc a tot el nostre equip que porta mesos treballant perquè la prova pugui celebrar-se, la qual cosa demostra que l’esforç i la perseverança donen sempre els seus fruits. A més aprofito per agrair tot el seu suport a la Federació d’Automobilisme de el Principat d’Astúries, que ens va acompanyar molt de prop en els treballs. I també a la Federació Internacional d’Automobilisme i la Reial Federació Espanyola d’Automobilisme pel seu suport sense límits. D’altra banda, donar les gràcies als patrocinadors que heu seguit confiant en nosaltres, així com a tots els mitjans de comunicació que ens heu donat suport i donat veu a les últimes setmanes. I no podem acabar sense fer un esment especial a l’afició, que tantes mostres d’afecte ens heu donat durant tot aquest temps i que tan importants sou per a nosaltres. Moltes gràcies a tots «.

L’edició número 57 Ral·li Blendio Princesa d’Astúries Ciutat d’Oviedo serà extraordinària i diferent en tots els aspectes, però el més important és que es podrà realitzar el proper dissabte 24 d’octubre de 2020, sent puntuable per l’European Ral·li Trophy, el Campionat d’ Espanya de Ral·lis d’Asfalt Terra Mundis i el Campionat d’Astúries.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments